Over ons

Muziekgroep Bloemendaal begon ongeveer dertig jaar geleden met optredens in een huiskamer in Bloemendaal. Het was een initiatief van wijlen dominee de Bruïne en Bernard van  Trappe. Het aantal enthousiaste musici en luisteraars nam al snel toe en zo werd besloten uit te wijken naar een grotere ruimte. De laatste jaren is dat de Kapel aan de Potgieterweg, die over een mooie Steinwayvleugel beschikt. (meer over het ontstaan zie de pagina elders op de website)
Twee keer per jaar bieden we open podium aan amateurmusici. Die ontvangen ruim van te voren een uitnodiging. Wilt u ook op de maillijst staan stuur dan een e-mail aan Maurice van Mourik .

Om de zaalhuur te bekostigen vragen wij een kleine bijdrage aan de spelers en het publiek. In 2019 was dat overigens geheel gratis, vanwege een subsidie van de gemeentelijke organisatie Bloemendaal Samen.! 
Er kwam dit jaar nog meer moois op ons pad: we konden met ons open podium in mei aanhaken bij het culturele Lentefestival dat de gemeente Bloemendaal organiseerde. Dat zorgde voor een extra toestroom deelnemers en publiek! (zie foto)


Impressies van het open podium mei 2019, tevens onderdeel van het Bloemendaals Lentefestival.